Proč pít čerstvé ovocné a zeleninové drinky?


Konzumace čerstvých drinků je úžasný způsob jak detoxikovat a očistit své tělo
Je to také efektivní metoda, jak získat denní dávku ovoce a zeleniny! S menším úsilím můžeš vypít čerstvý drink s velkým množství ovoce či zeleniny než bys, kdy dokázal sníst najednou. Zeleninu nebo ovoce, které nemáš rád, ale zároveň ho tvé tělo potřebuje, můžeš snadno skrýt silnějším ovocem nebo zeleninou a chuť drinku bude mít úplně jiný rozměr. Budeš tak jíst širší škálu ovoce a zeleniny, dokonce i ty které jsi dřív právě neměl rád.

Pravidelná konzumace čerstvých drinků pomáhá i při hubnutí, čistí tlusté střevo a další hlavní orgány a hlavně dodává tělu energii. Kromě skvělé chutě v nich také najdete vysoké procento minerálů, vitamínů a dalších zdraví prospěšných látek.

Náš TIP:

NESPOUTANÉ MANGO

Dopřejte si trochu divočiny z tropů! Mango má z ovoce nejvyšší podíl vitaminu A a obsahuje 16 druhů karotenoidů. Přispívá ke krásně a zdravě zbarvené pleti a zpomaluje její stárnutí, ocení ho i náš zrak.

BODY GUARD

V našem Body Guardu najdeš vitamín C a to díky citronu, který je zároveň silným antioxidantem a pomeranči, ten zase pomáhá předcházet stárnutí pleti a podporuje vývoj mozku.

Pokud si přeješ ochutnat více čerstvých drinků najednou, vyber z jeden z našich výhodných balíčků na několik dní, třeba:

IMUNITY KŮRA